Regnskapsløsning

Vi mener at god samhandling mellom kunde og regnskapsfører er det viktigste ett moderne regnskapssystem skal sørge for.

Våre mest fornøyde kundene er de hvor vi jobber sammen i systemet. Regnskapssystemet støtter oppunder dialogen mellom regnskapsfører og kunden. Kunden har tilgang til regnskapet sitt og benytter det som et styringsverktøy i den daglige driften.

Se på filmen for en beskrivelse av vår løsning Sumango

I Sumango har våre kunder tilgang til et fullverdig forretningssystem som tilrettelegger for automatisering av daglige oppgaver. Systemet er tilpasset små til mellomstore bedrifter og tilbyr blant annet; lagerfunksjonalitet, valutatransaksjoner, direkte remittering, egne mva regnskap (EU-registrering), elektronisk dagsoppgjør, standardisert og tilpasset regnskapsrapportering samt integrasjon av 3.partssystemer. 

For å få til dette må systemet være fleksibelt slik at vi kan fordele arbeidsoppgaver mellom regnskapsføreren og kunden. I tillegg må regnskapsløsningen være tilgjengelig uavhengig av lokasjon og utstyr slik at brukerne til enhver tid kan utføre sine oppgaver.

Vi benytter Microsoft Dynamics NAV som plattform hos 99% av våre kunder. Enkelte av disse har en egen installasjon av systemet, men de fleste regnskap føres i regnskapsprogrammet Sumango. Dette er en moderne regnskapsløsning bygget for regnskapsførere og våre kunder. Sumango er enkel i bruk, den er sikker med tanke på tilgang og lagring av data, og sist men ikke minst er den fleksibel og alltid oppdatert. Det er en skyløsning uten skjulte kostnader. Sumango er laget med Microsoft Dynamics NAV som plattform.

 

 

Vi viser deg gjerne mer av løsningen!

Vil du vite mer om hvordan Sumango kan hjelpe din bedrift å bli mer effektiv? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Personvern *