Personvernerklæring

Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Oseberg Services AS (org. no. 912 106 594)  sine nettsteder. Oseberg Services AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden oserbergservices.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Oseberg Services AS. Ta kontakt med vårt kundesenter på post@osebergservices.no for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Oseberg Services AS har ikke behov for eller samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn

  • Kontaktperson

  • Firmaadresse/fakturaadresse

  • Telefonnummer og e-postadresse

  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Oseberg Services AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og i sosialemedier. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema

  • Når man ønsker et møte oss

  • Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste

  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider

  • Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser

  • Når man laster ned dokumenter eller artikler fra våre nettsider

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

Oseberg Services AS behandler dine personopplysninger for å kunne håndtere henvendelsen din, samt bygge en interesseprofil. Opplysningene og interesseprofilen danner grunnlag for å kunne kontakte deg, samt formidle informasjon og tilbud. Denne benyttes for å tilpasse sidevisninger på våre nettsider med henblikk på økt relevans for deg.

Hensikten er for eksempel: 

  • For å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester

  • For å kunne sende deg relevant informasjon

  • For å kunne ta kontakt deg og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema lagres i vårt CRM-system og Mailchimp, vårt marketing automation system, som brukes til automatisert markedskommunikasjon. 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter på post@osebergservices.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden eller i forbindelse med kampanjeutsendelse. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Oseberg Services AS.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Oseberg Services AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 48 08 60 00
post@osebergservices.no
Oseberg Services AS, Danholmen 25, 3128 NØTTERØY