Hvordan tenker vi?

Vi er stolte av at vi hver eneste dag hjelper våre kunder å lykkes å nå sine mål. 

Å jobbe som regnskapsfører eller lønningskonsulent er ikke lenger et rutinepreget arbeid bestående av å taste data inn i et system. Hverdagen vår består i stor grad av å sette oss inn i problemstillinger knyttet til drift og ledelse av bedrifter med utgangspunkt i den økonomiske statusen til bedriften vi bistår.

Vi vet at En god regnskapsfører er din bedrift sin bestevenn!

 

Regnskapsføreren er en sentral person som vil kunne gi merverdi til sine kunder i form av gode systemer og gode råd. Dersom regnskapsføreren din ikke bidrar til dette bør du bytte i dag.

Personlig og nær kontakt med kunden

Vi mener at forståelse for kundens forretning og driftsmodell er avgjørende for at vi skal kunne gi de gode rådene. Det er derfor viktig for oss at vi har en tett og personlig kontakt med kundene.

I team med kunden

Kjennskap til kunden er også grunnen til at vi etablerer ett team rundt alle våre kunder. Typisk har vi minimum en oppdrags/kundeansvarlig, en regnskapsfører og en lønnsansvarlig for hver kunde. Dette teamet utfyller hverandre på kunnskap, erfaring og tilstedeværelse. Derfor vil vi alltid ha en om kjenner kunden tilstede uavhengig av ferie, familieforøkelse eller lignende. Vi ser også at denne modellen skalerer i forhold til kundenes behov. Vi kan enkelt tilføre nye mennesker i teamene om det er behov for det.

 

Hvor vil vi?

Bransjen vår er i stor endring om dagen. Systemene tar gradvis over det daglige registreringsarbeidet. Dette er endringer som vi omfavner og ser mange muligheter i. Vi skifter fokuset fra bokføring til kontroll, analyse og effektive arbeidsprosesser. Rollen til en regnskapsfører blir mer en blanding av controller, forretnings- og systemutvikler, fremfor den tradisjonelle bilagspuncheren.

Digitaliseringen som skjer i regnskapsbransjen fører til store endringer for oss og våre kunder. Vi mener endringer gir rom for muligheter. Vi i Oseberg Services ser at vi har et potensiale til utnytte disse endringene for å utvikle oss videre. Vi mener at vi er gode på det vi leverer i dag, men vi kan alltid blir bedre. Med å ta i bruk moderne teknologi samtidig som vi utvikler våre ansatte til å bli bedre rådgivere, vil vi bli veldig mye bedre fremover. I samarbeid med våre søsterselskaper i Oseberggruppen vil vi utvikle tjenester og løsninger basert på Microsoft sine produkter på en måte som ingen andre regnskapsførere i Norge har mulighet til.

Vi har tatt tak i dette og jobber nå med et internt prosjekt vi har kalt Veien videre. Dette prosjektet handler om hvordan vi skal kunne ta i bruk ny teknologi og hvordan en regnskapsfører i Oseberg Services skal arbeide i fremtiden. 

 

Hvem er Oseberg Services?

Vår opprinnelse er fra et kompetansemiljø med fokus på forretningssystemer fra Microsoft. Vi har siden 2000 levert løsningen Microsoft Dymanics NAV til kunder over hele landet. I tillegg har vi levert regnskapstjenester på denne løsningen fra dag en.

I 2013 ble vi skilt fra Oseberg Solutions AS (den gang Oseberg Kompetanse AS) og Oseberg Services AS ble stiftet. Dette med formål å fokusere enda mer på å hjelpe bedrifter i Norge å lykkes. Dette ved å tilføre dem en god og trygg drift. Vi ønsker å ha tette bånd til våre kunder å tilføre dem den lille ekstra tryggheten for at deres økonomi styres på en riktig og sikker måte.

Vi er ikke produksjonsbedrift, frisør, håndverker, restauranteier, kjøpmann eller festivaldriver, men dette er noen av bransjene vi kjenner til. Vi er en gruppe økonomer som har hjulpet kunder fra mange bransjer å lykkes i sin bedrift.

Vår systemkompetanse gjør at vi har et sterkt fokus på effektive løsninger. Dette kommer våre kunder til gode ved at de kan benytte mindre tid på administrasjon og mer tid på det som virkelig skaper verdi og resultater i deres kjernevirksomhet.

Teamet vårt består av nær 30 engasjerte og dedikerte ansatte med høy faglig kompetanse. I blant oss har vi autoriserte regnskapsførere, revisorer, systemutviklere samt medarbeidere med spisset kompetanse innen våre tjenestefelt regnskap, lønn og rådgivning.

Vi jobber best med bedrifter som har behov for god rådgivning, og bygger vår filosofi og struktur rundt rådgivningen.

Som sagt er vi stolte av at nesten 300 kunder lar oss hjelpe dem å nå sine mål. Når de lykkes så lykkes vi også.

 

Våre søsterselskaper

Oseberg Services AS er en del av Oseberg gruppen som består av Oseberg Solutions og Sumango. Oseberg ble etablert som Oseberg Kompetansesenter AS i 2000. 

I løpet av disse årene har vi opparbeidet en unik kompetanse i Norge på Microsoft Dynamics NAV. Vi tør påstå at det ikke er noen andre i Norge som kan denne forretningsløsningen like godt som oss.

 

Hva kan vi?

Dagen vår består av mer enn lønns- og regnskapsføring. Vi har fokus på effektive arbeidsprosesser både ute hos våre kunder og internt. Dette gjør vi ved å fokusere på god dataflyt i og mellom systemer. Våre oppdrag består av å hjelpe kundene å innføre gode rutiner for blant annet oppfølging av fordringer, likviditetsstyring og administrativt arbeid. I tillegg bistår vi med veiledning for strukturering av selskaper med tanke på utbytte, skatt og lignende.

Vi har med andre ord en veldig varierende arbeidsdag med hovedvekt på å finne de gode løsningene for våre kunder.

 

Systemene vi bruker

Vi fører regnskapet til over 230 selskaper i løsningen Sumango. 

Løsningen er skybasert og vi jobber i samme løsning som våre kunder. De største fordelene med dette er: 

  • Fleksibel og naturlig arbeidsfordeling mellom kunde og regnskapsføreren
  • Kunden og regnskapsføreren har samme grunnlag ved rådføring

Sumango er en relativt ny regnskapløsning. Den er bygget på Microsoft sin plattform, Dynamics NAV. I Oseberg har vi har jobbet med Microsoft Dynamics NAV som systemplattform fra år 2000. Dette gjør oss til Norges ledende leverandør av økonomitjenester på dette systemet. 

Vi har i tillegg tatt i bruk og integrert en rekke støttesystemer og 3. parts systemer for å effektivisere prosesser for våre kunder.

 

Vil du vite mer om oss så ring oss på 48 08 60 00
eller legg igjen din kontaktinformasjon her!

 
 
 

Her finner du oss

Vi holder til i Tønsberg og i Oslo.

 
 

Besøks- og postadresse i Oslo: 
Oseberg Services AS
Karl Johans gate 25, 3. etg.
0159 Oslo

Besøks- og postadresse i Tønsberg: 
Oseberg Services AS
Danholmen 25 B
3128 Nøtterøy