Sommer 2017

Sommerkveld på kontoret i Tønsberg

Sommerkveld på kontoret i Tønsberg

Vi har nå lagt et hektisk halvår bak oss. Juni og årsavslutning er spesielt travel i våre bransje, og det har du kanskje merket ut i fra mange og hyppige spørsmål fra din regnskapsfører. Derfor passer det at juli er en roligere måned med ferieavvikling for flere av oss. 

Resten av 2017 kommer til å bli travelt for oss i Oseberg Services med kunder som vokser og nye kunder på vei inn. Vi har fått flere nye kunder via anbefalinger fra eksisterende kunder. Dette tar vi som et tegn på tillit, og setter stor pris på. Dette har også ført til at vi ansetter flere om dagen både innenfor lønn og ved vårt kontor i Oslo. Vi kommer til å øke vår satsing i Oslo i løpet av sensommeren og høsten, så kjenner du noen som har behov for våre tjenester i Oslo og Akershus så be de ta kontakt med oss.

Hele regnskapsbransjen er påvirket av store endringer om dagen. Dette består stort sett i digitalisering av våre arbeidsoppgaver. Vi i Oseberg Services er glad for å være en del av et selskap som har god og tung kompetanse på dette området. Kombinasjonen av løsningen Sumango og kompetansen vi har i Oseberg vil hjelpe oss å lykkes med endringene vi nå er i gang med. Vi er overbevist om at endringene vil komme våre kunder og oss til gode i tiden fremover. Rutiner vil bli effektivisert og manuelt arbeid vil fases ut til fordel for automatiserte prosesser. Ta kontakt med din kundeansvarlige om du vil vite mer om hva vi gjør rundt dette, og om det vil påvirke dine arbeidsrutiner fremover.

Vi vil også minne om at det er en del regelendringer fra 01.07.2017, noen av disse vil mest sannsynlig gjelde deg også. Vår bransjeforening Regnskap Norge har laget en fin oversikt som du finner her: https://www.regnskapnorge.no/artikler/skatt/regelendringer-fra-1.-juli-2017/. Dersom du lurer på hvordan dette påvirker deg så ta kontakt så kan vi gå gjennom dette sammen med deg.

Med dette vil vi ønske alle våre kunder og andre samarbeidspartnere en flott sommer 2017!!