5 tips for bedre likviditet

5 tips for bedre likviditet

Vi hjelper daglig våre kunder til bedre resultater, og ett av de områdene vi har mest fokus på er likviditetsstyring. God likviditet fører til gode resultater. Noen tiltak kan man med enkle grep uføre raskt. 5 av disse er beskrevet i dette innlegget.

Planday - ny samarbeidspartner

Planday - ny samarbeidspartner

Planday er et spennende selskap som leverer programvare for vaktplanlegging. Dette er en smidig og enkel løsning som vi har integrert mot våre løsninger. Vi er glade for å kunne fortelle at vi nå samarbeider med Planday og ser at våre løsninger utfyller hverandre godt.

Enkelt årsoppgjør

Enkelt årsoppgjør

Årsoppgjøret er for mange en krevende og dyr prosess. Ut i fra vår erfaring kan man gjøre enkle grep for å forenkle denne prosessen. Vi mener at planlegging og et godt forarbeid er det viktigste du kan gjøre for å redusere arbeidsmengden og gjøre arbeidet lettere.  

Du kan også utnytte årsoppgjøret til å få bedre innsikt i din bedrift

Spar tid og ressurser med digital sykemelding

Spar tid og ressurser med digital sykemelding

Fra 15. januar 2018 har NAV digitalisert sykemeldingsprosessen. Dette vil gjøre at arbeidsmengden knyttet til den formelle prosessen forenkles, men for å få det til er det noen forutsetninger og oppgaver som må løses. En oppsummering av disse finner du her