lønn

Vi sikrer at våre kunder følger de lover og plikter som ansvaret med å være arbeidsgiver som lønner sine ansatte. Dette gjør vi for at våre kunder skal kunne fokusere på sin kjernevirksomhet. Lønn er et fagområde som er veldig enkelt når alt er som det skal, og veldig komplisert når det er avvik. Det er mange hensyn som må tas og mange regler som må følges.

ordsky-lønn.jpg
“I Nevion har vi full fokus på kjernevirksomheten, og har valgt outsourcing av støttefunksjoner. Høy servicegrad, fleksibilitet og omstillingsevne er avgjørende for oss. For å sikre en fleksibel og trygg totalleveranse av regnskaps- og lønnstjenester har vi valgt Oseberg Services AS.”
— Heidi Mello Stavnar, Nevion Europe AS
 

Sette bort Lønnsarbeidet?

Vi utfører i dag lønnskjøring for ca 220 virksomheter med alt fra 1 - 280 ansatte. Dette gjør vi med en avdeling på seks ansatte. Disse har alle lønn som sitt fagfelt og jobber dedikert med lønn.. Det er mange hensyn som må tas og mange regler som må følges. Lønnsavdelingen vår er alltid oppdatert på de nødvendige lovene og reglene innenfor lønnsområdet. Dersom du velger å sette ut lønnsfunksjonen kan du være trygg på at våre medarbeidere sørger for rett lønn er utbetalt til rett tid og at alle lover og regler er overholdt.

Les mer her: 

https://www.osebergservices.no/nyheter/settutlonn

Elektroniske løsninger

Vi tilbyr elektronisk håndtering av reiseregning og utlegg. Tjenestene er tilgjengelige både på nettbrett, mobil, PC eller Mac. Løsningen er enkel og lett å bruke. Ta bilde av kvitteringene og send de rett til løsningen.

Vi kan tilby et fleksibelt timesystem med blant annet godkjenning av time og viderefakturering.

Enkelt, sikkert og tidsbesparende.

System


Vi bruker lønnssystemet Huldt & Lillevik, Norges mest brukte lønnssystem. Systemet er integrert med flere regnskapsprogrammer, deriblant vår egen regnskapsløsning SUMANGO. Dette sikrer rask og effektiv overføring av lønnsrelatert data til regnskapet.

Minimalt med tidsbruk og alltid korrekt.

 

Er du interessert i mer informasjon om våre lønnstjenester?

Legg igjen kontaktinformasjon så tar en av oss kontakt med deg

 
 
Personvern *