lønn

Lønnsavdelingen vår er alltid oppdatert på de nødvendige lovene og reglene innenfor lønnsområdet. Dersom du velger å outsource kun lønnsfunksjonen eller lønn som en del av regnskapsoppdraget, kan du være trygg på at våre medarbeidere passer på deg. Vi sørger for rett lønn er utbetalt til rett tid og passer på at alle rapporteringsfrister er overholdt. 

 

Outsource lønnsarbeidet

Vi utfører i dag lønnskjøring for virksomheter som en del av regnskapsoppdraget, samt til selskaper som har outsource lønn til oss med opptil 280 ansatte.

Ta kontakt med oss hvis ditt selskap vurderer å outsource lønnsfunksjonen. Vi kan bistå i en slik prosess og gi et tilbud på tjenesten.

Les mer her: 

https://www.osebergservices.no/nyheter/settutlonn

Elektronisk løsninger

Vi tilbyr elektronisk håndtering av reiseregning og utlegg. Tjenestene er tilgjengelige både på nettbrett, mobil, PC eller Mac. Løsningen er enkel og lett å bruke. Ta bilde av kvitteringene og send de rett til løsningen.

Vi kan tilby et fleksibelt timesystem med blant annet godkjenning av time og viderefakturering.

Alle løsninger har mobil funksjonalitet og er fullt integrerte. Enkelt, sikkert og tidsbesparende.

System


Vi bruker lønnssystemet Huldt & Lillevik, Norges mest solgte lønnssystem. Systemet er integrert med flere regnskapsprogrammer, deriblant vår egen regnskapsløsning SUMANGO. Dette sikrer rask og effektiv overføring av lønnsrelatert data til regnskapet. Minimalt med tidsbruk og alltid riktig.

 
“I Nevion har vi full fokus på kjernevirksomheten, og har valgt outsourcing av støttefunksjoner. Høy servicegrad, fleksibilitet og omstillingsevne er avgjørende for oss. For å sikre en fleksibel og trygg totalleveranse av regnskaps- og lønnstjenester har vi valgt Oseberg Services AS.”
— Heidi Mello Stavnar, Nevion Europe AS