REgnskap for håndverkere

Rørlegger med fagkunnskap

Ditt håndverk utføres når du er ute hos kundene dine. Det er der du har din lidenskap. Du lever av fornøyde kunder og må derfor levere godt håndverk til avtalt tid og kostnad.

Dette er vi klar over og derfor tilbyr vi deg og din bedrift en regnskapstjeneste som innebærer at du kan bruke tiden din ute hos kundene. Det er der du utfører ditt håndverk som er det viktigste for deg og dine kunder.

Samtidig hjelper vi deg å holde kontroll på din bedrift. Økonomi, regnskap og lønn er vårt håndverk. Vi bistår deg slik at du alltid har kontroll på økonomien.

Vil du se vår løsning eller høre mer om hvordan vi arbeider med andre håndverkere

Trygg drift av din bedrift

Regnskap er for mange et nødvendig onde, som ikke generer inntekter og stjeler dyrebar tid fra de oppgavene som skaper inntekter. Vi sørger for effektiv og nøyaktig regnskapsføring, som vil gi deg en god innsikt i bedriftens økonomi og hvordan du kan bedre dine resultater. Vårt mål er å å hjelpe våre kunder til en trygg drift samtidig som de når målene sine.

Vi hjelper deg også å følge de frister, lover og reglene som finnes for rapportering til myndigheter. Dette kan være utarbeidelse av årsoppgjør, rapportering av skattetrekk, mva, a-melding, feriepenger eller lignende, se vår fristkalender for hvilke frister som gjelder.

Dette er vårt håndverk og det vi er gode på. 

Enkel og effektiv prosjektstyring

Du kan benytte mobilen for å holde deg oppdatert og utføre dine oppgaver.

Du kan benytte mobilen for å holde deg oppdatert og utføre dine oppgaver.

Vi hjelper deg med det som gjelder økonomi i prosjektene dine slik at du kan ha fokus på ditt fagfelt og din leveranse. 

I vår løsning Sumango og gode råd fra oss får du:

 • Rutiner for kontroll på vareforbruk

  • Inngående varer

  • Varelager

  • Utgående varer

 • Fakturering til kunder

 • Leverandørkontroll

 • System for timeføring

 • Prosjektregnskap

Vi bistår i dag blant annet elektrikere, rørleggere, og snekkere å holde kontroll på deres økonomi og drift. De kan da fokusere på sine kunder og hva som betyr noe for dem.

Tilgang til regnskapsløsningen 24/7

Sumango er tilgjengelig for deg når du måtte ha behov for det og gir deg løpende innsikt mens du er på farten. Du trenger ikke være på kontoret for å ha kontroll på økonomien i din bedrift. Igjen legger vi vekt på at det ute hos kundene du og dine ansatte gjør de beste bidragene.